Thursday, 28 June 2012

CUCUR UDANG LAGI


Assalamualaikum .
Entry cucur udang lagi.Sebenarnya cucur udang ni sis buat beberapa hari lepas tapi baru hari ni sempat disiarkan.Dua tiga hari ni rasa sibuk sgt2(alasan)....mood untuk berblog pun semakin merundum.Terima kasih kepada rakan2 yang sudi singgah di sini dan jika ada kelapangan pasti akan di jejaki balik.
Cucur udang mmg fav kami sekeluarga....hubby suka makan cucur udang ni dgn kuah lada tapi sis lebih suka cicah dengan sambal kacang.


Mungkin cuaca yang panas membahang ketika ni,adunan cucur udang ni tak perlu perap lama cepat aje ia naik mengembang.Bila digoreng pastinya gebus sekali.Maaf ye,pic ni tak berapa jelas pulak sebab sis cuma guna hp aje.


Kalau rakan2 nak cuba bolehlah tengok resepinya di SINI ye.

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

19 ulasan:

jemarisuri said...

sedapnye dpt mkn time panas2 suam..hehe

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Mmg sedap bila dicicah ngan sos tu..lama xmencucur udang :D

Zie said...

Tq norzie.. Wah mlm2 nmpk cucuq pulk lapaq ni.. Hukhuk

mama sara nur said...

assalam sis
cucur udang memang sedap kalu cicah kuah kacang ataupun sosnya
kalu terhidang sepinggan pun habis sis he he

eita said...

faberet tu...

fieda said...

akak...sedapnyer..feveret saya jgk..

quinnie said...

memang nampak gebu la..nak skodeng resepi..hehehe

KakAsma said...

Norzie,
baru dapat tinggal jejak kat sini,
akak dtang ritu tapi line kat umah tenat,
nak buka tajuk ajer berjam2
terimakasih sudi dtg jenguk..nnti akak follow yer..
muahahhahaaa>>!!!

Saya Disini said...

sedpnye...

FnF Simple Life said...

nmpk gebus dan bolat2 ccur udang tuuu...syedapnye... saya suka cicah sos cili...nyum3x

IntaNBerliaN said...

gebu je cucur akak ni :-)

Ummi Iman said...

Favorite. Montel sungguh ;)

ayut said...

ayut suka mkn tak kira sos or kuah kacang..sedap!

Wanieys said...

wani suka sangat2 cucur udang...sedap tengok hihi

saly@mama-i said...

cucur udang.. bulat n mmg gebuss.ehee.. terliuq tgk tmbah2 tgh pose2 ni..:)

|| NaFiRaa || said...

sedapnye~ gandingan yang serasi.. cucur udang + teh o.. dap dap dap!

Myra Jay said...

Petang2 dapat pekena cucuq udang memang sedap..

MulutPayau said...

Nmpak gebu jer cucur udang tu......kena ambik resepi jugak ni....

Rohah said...

pebret, pebret..kalau makan hari2 pun tak pe, mmg compem x jemu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...