Wednesday, 12 December 2012

Apam Ice Cream Cornetto


Assalamualaikum dan selamat petang.
Apam Ice Cream Cornetto....ni bukan sis yang buat,adik perempuan kesayangan yang bagi.Dulu2 masa sis buat apam ni ada bagi dia....baru2 ni dia sibuk sgt tanya pasal resepi ni,sis cakaplah tengok aje la pada blog sis.Rupa-rupanya dia buat betul2....jadikan.Rajinnya adik ai,kalau korang nak cuba boleh tengok resepinya di SINI.



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

12 ulasan:

Cik Ain said...

wahhhhhhhhhh ..nyum2..xsampai hati nk mkn nih hehe

Kakcik Nur said...

Betul2 nampak macam aiskrim. :)

norzila said...

wah kak sante k meh..kot zila xnak makan jugak..

Lesung Batu said...

alahai comelnya!

eita said...

sayang nak makan kalau comel macam ni

Nooriah Abdullah said...

comel nyeeee akak nk try dari dulu sampai skrg belum lagi menjadi haha

FIZA said...

sedappppnyeeeee

el said...

wahhhh cumelnyer eskem apam ni
huhuhu nak try cubalah nti

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

kalau qalief nengok ni mau xmenyempat la nk juga hehe

Miss Zahirah said...

meriah btul kaler askem ni yer.. ;)

Dikbi Kamaruddin said...

nampak menarik rupanya....mesti sedap..myum2

Si Matatajam said...

Nampak best sgt..mesti bebudak tengok terus teringin nk mkn..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...