Thursday, 10 May 2012

AWARDS Ikhlas Dari The Writer's CooKING-Shahriah Abdullah


Shahriah Abdullah lebih dikenali apabila nama beliau tercalon antara TOP 10 MasterChef Malaysia.Tahniah buat Sha...saya memang minat rancangan MasterChef Malaysia musim pertama yang ditayangkan di Astro Ria tempoh hari.
Terima kasih juga kepada Sha kerana memberi award yg sangat cantik ni sebagai tanda persahabatan di alam maya.Award ni Sha berikan kepada semua rakan blogger yang baru dan lama...silalah mengunjungi blog beliau untuk mendapatkan award ini.Kalau nak tahu Sha telah menulis sebanyak 8 buah novel dan kini tampil dengan  buku resepi sulong yang bertajuk sajian istimewa Shahriah Abdullah. 
Kalau nak tahu saya memang peminat fanatik novel.Sebulan lebih kurang 5 buah novel saya akan beli dan bila saya check kat rak buku saya ada terselit novel karya Shahriah Abdullah.Novel Seribu Rindu Untukmu ni saya beli sebelum beliau masuk rancangan Master Chef. 


Jom ramai2 kita mengunjungi blog Shahriah Abdullah - http://shahriahnovelis.blogspot.com/ dan jangan lupa memiliki novel hasil karya beliau dan buku resepi sajian istimewa Shahriah Abdullah yang kini telah pun berada di pasaran.

Saya juga ingin mengucapkan ribuan terima kasih kerana sha kerana sudi bertandang di blog saya masih baru ni.
Saya doakan semoga Sha terus maju jaya dalam apa jua bidang yg diceburi.

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

6 ulasan:

Kakzakie said...

Award dibuat pun cantik..:)

Kakak belum pernah lagi membaca novel hasil nukilannya..

Si Matatajam said...

M pun dah join blog dia ari tu. Friendly orgnya..

aRa ❤ aFiq™ said...

ara xsuka baca novel.. ada cara nk bg suka x ? hehe..


ara follow cni , salam kenal kak :)

fieda said...

sebelum dia masuk masterchef sy selalu masuk blog masakan dia..

Karisma Merah said...

novel mententeramkan jiwa ...kalau baca tak boleh berhenti...smoga kta terus membaca..

Ummi Iman said...

bolehlah singgah. Dari dulu asyik mengumpul resepi, tapi jarang ke dapur. Bila nak buat je.. ada je org kata tak payah ;) tapi bila tak buat bising juga ;) ditambah anak yg suka berkepit ;)

Dah lama tak baca novel. Tengok tajuk macam best je :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...