Friday, 17 August 2012

Salam Aidilfitri 1433H


Assalamualaikum dan Salam Ramadhan.
Syukur Alhamdulillah....sudah sampai kita semua ke penghujung Ramadhan,semoga segala ibadah kita di bulan yang mulia ini di terima dan di berkati hendakNya.
Di kesempatan ini sis ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidil Fitri kepada semua rakan2 blogger...dan maaf zahir dan batin andai ada salah dan silap atau terkasar bahasa ketika mencoretkan en3 di ruang ini atau ketika meninggalkan komen2 di blog rakan2. 



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

15 ulasan:

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Maafkan yana jgk kalau ada slah dan silap;) Apa pun , Selamat Hari Raya !:))

saly@mama-i said...

selamat hari raya juga sis.. maaf dipinta andai ada salah dan silap.. moga aidilfitri tahun ini lebih bmakna buat kita..:)

Hawa Ey said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri ^_^

adibahfaizah said...

Salam aidilfitri :D

fieda said...

selamat hari raya kak..mohon ampun dan maaf ye kak..brooch saya kirim dah sampai ke kak..??

Acik Erna said...

selamat hari raya..maaf zahir dan batin dari acik.

Abil Fikri Ahmad said...

Selamat Hari Raya

Uncle Jonni said...

selamat hari raya...

fieda said...

kak..brooch tu saya kirim khas utk akak...akak kan kawan blogger saya paling lama..hihi...

shahdiana said...

selamat hari raya kak....maaf zahir batin...

Zie said...

selamat hari raya kak, moga thun ni bertambah ceria..

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Selamat hari raya buat Norzie sekeluarga :D

Tihara said...

salam aidilfitri :)

man said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri..
Maaf Zahir & Batin.

Ummi Iman said...

selamat hari raya :)

p.s: saya rasa cupcake lompat2 tu yg buat lambat nak loading blog akak guna mainan saya tu.. hang jadinya.. itu pun kalau akak sudi nak buang ;)penting jugakan blog kita boleh buka guna smartphone / tab / ipad. Sekadar pandangan.. supaya senang saya nak masuk ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...