Wednesday, 15 August 2012

Popia Simpul Kasih


Assalamualaikum dan Salam Ramadhan kepada semua rakan2 yang di sayangi.
Tiap-tiap tahun memang tak pernah tinggal buat popia simpul kasih ni.Part menyimpul popia ni sis memang pro,cepat aje siap.


Tahun ni sis buat guna inti serunding ikan bilis.Sebelum ni inti serunding udang kering.
Resepi serunding ikan bilis di SINI.

 Serunding ni dah buat awal2 hari tu tapi simpul popia ni kena buat dekat2 nak raya.


Kalau tiba hari raya popia simpul kasih ni mesti habis dulu. 


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

6 ulasan:

Sue PeLik said...

sedapppp neh! huhuhuhu suka3

myda_ahmad said...

singgah sini....tgk2 popia simpul Kak NH.....comel2...

Zie said...

dua thun sudah rajinlh dok bersimpul dgn hubby, sekarang sibuk menda lain pulk...

jemarisuri said...

aduhai menawan kalbu js...sis nk jugak...hihi

Lynn said...

Suka..kudapan kegemaran..tapi dah tak sempat nak buat..dulu2 rajin la jugak..sekarang beli je..

gerhana luka said...

popia simpul kasih ni anak saya suka, awal2 puasa lagi dah pesan nak popia ni. popia ni kena buat last sekali kalau awal2 dah buat memang tak tunggu raya la dah abis heee....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...