Monday, 11 March 2013

Buku Resepi Variasi Kek Lapis

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. 
Hobi tuan blog memang suka sangat beli majalah,novel dan buku-buku resepi.Sejak tahun 2005 lagi dah start beli majalah mingguan wanita,kalau nak tahu dah satu almari penuh dengan majalah ni....mana taknya sebulan 4 kali keluaran.Setiap kali beli majalah ni helaian yang mula2 sis buka ialah bahagian resepi.Minat memasak membuatkan sis rajin beli majalah/buku2 berkaitan resepi seperti majalah rasa,nona dan banyak lagi.
Terus pada tajuk en3....Sudah dua bulan lepas beli buku resepi ni,harganya taklah mahal sangat cuma Sem.Malaysia Rm19.90 dan Sabah/Sarawak Rm22.90.Buku resepi variasi kek lapis hasil karya Noraini Zakaria ni memang sangat menarik.Setiap resepi kek lapis yang disediakan disertakan sekali langkah demi langkah cara membuatnya dan sangat sesuai kepada mereka yang baru hendak belajar membuat kek lapis.
Di en3 akan datang sis akan sertakan info menarik yang terdapat dalam buku variasi kek lapis ni untuk rujukkan kita semua.Kepada yang berminat nak membuat pelbagai jenis,corak,warna dan lapisan yang lebih menarik untuk kek lapis anda....jom dapatkan buku ini pasaran dengan segera.  



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

4 ulasan:

Nurzakiah Hanum said...

thanks share

Nooriah Abdullah said...

boleh jugak cari kat kedai buku ni kalau ada boleh buat koleksi akak pun mmg suka simpan buku2 macam ni utk rujukan NOrzie

seribupilihan said...

nak gi cari buku nie nanti..memang suka kumpul buku resepi..hehe..:-)

Amie said...

Samalah kita ye Norzie... hantu majalah & resepi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...